Grindar, Staket, Bommar & Räcken från Accessa

Accessa har utvecklats till att bli en betydande aktör när det gäller att leverera produkter inom området in och utpassering via avgränsningar som grindar, portar, jalusier, galler och bommar. Idag erbjuder Accessa totallösningar där du som kund kan välja en färdig paketlösning eller produkter och tillbehör ur vårt breda sortiment.

Accessa utvecklar ständigt våra produkter och breddar vårt sortiment. Har du önskemål eller problem så är vi till för att lösa dem, precis som vi alltid gjort.

Vi levererar och installerar över hela Sverige. Välkommen med din förfrågan!

Grindar

Skjutgrind, vikgrind, gånggrind, automatik med motor?  Kontakta oss så hjälper vi dig att välja en grind som passar just era förutsättningar.

Läs mer...

Staket

Accessa erbjuder ett brett sortiment av staket. Välj bland vårt standarsortiment eller få ett skräddarsytt staket.Vi har staket i smide, plast och träimitation.

Läs mer...

Motorer

Motorer för alla behov när det gäller grindar och portar. Ekonomi, Standard och Heavy duty, alla testade för att klara vårt nordiska klimat.

Läs mer...

Bommar

Hos oss finns allt från enkla motorstyrda vägbommar, parkeringsbommar, extra snabba trafikbommar eller längre 12 m lång bilbommar.

Läs mer...

– Grindar – Staket – Räcken – Bommar – 

 – Bli vår återförsäljare och installatör! –